Post by naifitinweto on Feb 16, 2022 6:36:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Ресурс за проблеми с кодове ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
Твърде много висене
Час пик в सीबीएनडीएचजे बीसीबीएच जीएनसी Jhbj
Най-добрата игра на f1, защото когато е ден 15, играете тази игра, ще имате всички коли
Има проблем в 17 ниво. Предизвикателството е да завърша общо 12 CP (контролна точка), но когато завърша 6 CP, CP не се броят. Тъй като мисля, че играх 17 ниво до 10 пътиa, но CP не се броят. Може ли да го поправите... В противен случай играта е ossum.. Графиката е добра.... Това е всичко, което исках да кажа.
Състезателни игри с формула, особено децата обичат да играят тази игра, това е любимата игра, така че мисля, че графиката й е много добра
Това е страхотна игра, но трябва да има по-малко добавки
Много бъгове, лоша графика, прекъсващи реклами, най-лошият контрол е като каране на рикша, а не на F1 кола, също така звукът на двигателя е като 75cc скутер, най-лошата игра на F1, която някога съм играл
Твърде много реклами
Хубава игра, но гледането трябва да е от дясната страна
твърде много advts.и няма начин да пропуснете тези advt.
Една и съща писта всеки път, когато е дрифт състезание с F1 кола за много добавки и изглежда основната ви цел е или да похарчите £51 за всички коли или £76 за цялата игра има повече пари, отколкото разум
Тази игра е толкова готина, че изтеглих днес и имам $60,300
Наистина добра игра за интересна и контрол е добър
Това е добра игра, но не е подходяща за моята възраст.
Ужасни контроли, откажете се преди първата обиколка!
Тази игра е много добра! Като истински състезателни автомобили с формула. Но го оценявам с 4 звезди, защото чувствителността на спирачките и бутоните е твърде много! Ако натисна дълго спирачката, колата с формула ще се забави толкова бързо. Бутоните са, че ако натисна наляво твърде много, дори максималната ми скорост е твърде бърза, управлението е толкова хлъзгаво. Моля, поправете това, ако максималната ми скорост е бърза, чувствителността на волана трябва да е бавна. А също и спирачката и можете ли да подобрите волана. Направете го по-голям, защото е твърде малък.
Formula Car Racing: Car Games ยุทธศาสตร์ xtx
Добро приложение. Намерени са 2 грешки, които изискват внимание на разработчиците. Помолете екип да се свърже с мен, ще споделя видеоклипове.
Най-добър Деметриус Дълго натискане за редактиране и заключване Дълго натискане за редактиране и заключване Плъзнете наляво или надясно, за да изтриете
Контролът трябва да се подобрява все повече и повече
Не препоръчвам тази игра.. Деинсталирам я.. Играта е наред, но е много дразнещо да получавате много и много реклами.. Този екип на игри дори няма елементарен здрав разум, че запазва добавяне след друго добавяне .. това означава, че трябва да изчакате 30 секунди, за да видите друга добавка.. И това е всичко само за да влезете в състезанието Преди да започнете състезанието трябва да гледате 2 добавки.. Състезанието е от едва 1 минута И след състезанието отново 2 или 3 добавя ТАЗИ ИГРА СА ГАДА
Това е графична нужда от надграждане
Fshoauoeieuughsh the ki baat nahi h na Jo kam aaye за вас и вашият имейл намира ежедневна база същия ден, както и ki usaka Ghar Kaha par h kya huya hai ki usaka phone mag rhi to hum TV to hum, се обичам толкова много за същото задвижване на пето колело до ki baat hai ki baat nahi karugi the ki kahani в хинди филми онлайн и аз пропускам възможността да работя с par hath направи плащането на дни и hw същото ki kahani в разговор от теб и аз съм малко повече време за теб ден
Контролите са ужасно, болезнено бавни като риба, излязла от вода, която се опитва да плува или по тях. Може да изглежда страхотна игра, така че двигателите на играта всъщност са там, просто всичко останало е проблем
Толкова много потенциал, толкова лошо изпълнение. Платено за премахване на реклами и все още нищо освен реклами. Нищо по-досадно от това да опитате състезание и да видите рекламни банери.... начин да прецакате добро нещо. Искам от Google Play обратно $$. Пропуснете тази игра. Забавни състезания, но всичко останало е ужасно. 👎
Състезанията с формула са страхотна игра. Работи стабилно и няма реклами, които отнемат време. Страхотни отбори зад него.
Тази игра е добра, но аз харесвам мултиплейър
Grand Theft Auto: Vice City آرکیڈ tnu
Не искам да давам никаква звезда, искам да й дам минус 10 звезди, тя винаги виси в началото на състезанието и след това пълно рестартиране на системата, не губете мрежата за тази луда игра. Това е най-лошата игра в света, която съм виждал
Една от най-лошите игри. Ще получавате реклама на всеки 3 секунди, докато сте в това приложение. Дори когато се състезавате, вие получавате рекламата!! досадна. Също така soumd, когато се състезаваме, който идва от колата, е като 2 годишно бебе, което плаче.. heeee heee heee like. Най-лошата игра. Не изтегляйте.
Състезателна игра с формула. Много невероятна игра. Харесвам тази игра. Характеристиките са толкова страхотни.
Formula Car Racing: Car Games কৌশল clfz
Играта за състезания с автомобили Formula е чудесна и превъзходни характеристики и добро качество.
Добрият край на играта може да е бил луната
Състезателната игра Formula car е пълна със забавления и по-ефективни и красиви автомобили. Благодаря, че предоставихте тази страхотна игра.