Post by naifitinweto on Feb 16, 2022 6:33:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon City Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon City Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja generatoriaus pinigus ▞▞▞
▞▞▞ Dragon City Mobile 2022 version ▞▞▞
Dragon City Mobile Simulacijske igre hvq
Strigtis įkeliant ekraną
Kažkoks taškas užstringa ir nustoja veikti
Asian Cooking Games: Star Chef Arkaadmängud yfv
Taip labai erzina...kai žiūrite daug reklamų. Esate susijaudinęs, bet šie žaidimai suteikia jums tik maisto. Jie tiesiog vilioja jus žiūrėti skelbimus su drakonu, bet maisto, kuris bus duodamas šiek tiek tyčia .. pakeiskite jį į teisingą ir draugišką
Tai nuostabus žaidimas, niekada nežaidžiau nieko geresnio! Vienintelė problema yra ta, kad drakonų auginimas trunka 8 valandas. Jei pavyktų veisimąsi pagreitinti, būtų puiku! Priešingu atveju šis žaidimas yra nuostabus!
Iššokantis vaizdo įrašas prideda, kad reikia sustoti. Jie mane vis mažiau motyvuoja žaisti žaidimą ar išleisti tam pinigų
Naudojau Mariah Elizabeth nuorodą ir atsisiunčiau žaidimą, bet negavau jokio atlygio, pavyzdžiui, maisto ir 10 brangakmenių ir tt, kuriuos turėjau gauti naudodamas jos nuorodą.
Dariau tai siekdamas iššūkio gauti brangakmenių, bet kai man sukanka 15, tai nėra ko duoti man gramų. Monstrų legendos
Įkėlimo ekranas sustoja ties 72% ir nieko nedaro...
Negaliu prisijungti prie žaidimo, jis veikia 69 procentais visada, nors turiu gerą ryšį
Geras žaidimas, bet yra klaida, kai pažiūrėjus kelis skelbimus dėl BET KOKIOS priežasties, kita galimybė kitam skelbimui neįkeliama. Tai ne mano internetas, nes kiti žaidimai veikia gerai. Kai taip atsitiks, bet kuriuo metu, kai paliečiu skelbimą, jis tiesiog įsijungia, net jei iš naujo paleidžiu žaidimą. Gedimas trunka tik kelias valandas, kol skelbimai vėl pradeda veikti, nors kartais (retai) jis suveikia iš karto paleidus žaidimą iš naujo.
Nuostabus žaidimas, bet jums reikia nusipirkti deimantų, todėl tai erzina
Tai įdomus žaidimas, per trumpą laiką per dieną iš tikrųjų galite padaryti bet ką. Drakonų veisimas trunka 10+val. Perinti kiaušinius trunka 30 valandų. Taigi, 3 dienos. Kaip, 3 tikros dienos. Ir jūs galite gauti VIENĄ naują drakoną. Galite nusipirkti naują veislyną. Už 100 brangakmenių. O taip. Jie pagyvins jus už kiekvieną šio žaidimo nepaprastą dalyką. Paspartinti veisimą? Brangakmeniai. Greičio perėjimas? Brangakmeniai. Išvalyti beprotiškai atvėsti ir pereiti į užduotis? Brangakmeniai. Čia reikalingi brangakmeniai. Ten reikalingi brangakmeniai. Vargu ar be jų
Skelbimai visur, kur... pavargau nuo atsitiktinių skelbimų
Tikrai geras žaidimas, vienintelis dalykas yra tai, kad jie turėtų padėti lengviau gauti brangakmenių iš mini žaidimų ir duoti bent vieną nemokamą dievišką leidimą, bet apskritai tikrai geras žaidimas
Gražu
ar kas nors gali man padėti, aš negaliu prisijungti prie paskyros
Nesamone!!!!!!! Nesisiuskite!!!!!
Manau, kad man tai patinka, tai tarsi vaidmenų žaidimas ir mes negalime gauti kiaušinio, kuris man labai patinka, ir tikiuosi, kad šis žaidimas taip pat bus atnaujintas
Normalus..
Neįleisk manęs
Mylėk
Labai įdomu žaisti, tyrinėjama, linksma, o galimybė nusipirkti aukso/deimantų žemes už tikrus pinigus nėra tokia gera, bet pirkti jas už žaidimo pinigus būtų nuostabu. Pakeiskite tai (jei įmanoma).
Sakyčiau, tai buvo geras žaidimas, jei skelbimai nepasirodytų kas antrą pataisymą, tai buvo geresnis žaidimas prieš šiuos tris paskutinius atnaujinimus
Pakankamai lengva išmokti, tereikia būti kantriems ir tada gausite daiktus nemokamai, už ką turėjote mokėti, bet jei jūsų pacientas, tada gausite juos nemokamai, todėl manau, kad tai gerai, galite pulti savo draugus, kurie yra tikrai geri daugybė kitų variantų, jei nežaidžiate to, ką žaidžiate, todėl galite pereiti prie kitokio dalyko ir kitokių jų
Siaip geras!
Žiauriai fainas žaidimas:-)))
Dzin geimas
Labai geras žaidimas vaikams
Jūs gaunate du nemokamus drakonus ir galite daugintis, kad gautumėte daugiau. Žaidimas yra smagus, jei mėgstate tvarkyti dalykus, kad galėtumėte išlyginti savo drakonus.
ŽAURIŲ PROGRAMA
Buvo geras iki paskutinio atnaujinimo. Dabar, kai darau labirinto žaidimą, drakonų negaunu. Be to, neapsunkinkite rubinų ir maisto rinkimo.
Noriu jam skirti 5 žvaigždutes, bet šiuo metu laukiu daugiau nei 15 valandų, kad įveiktume šį okultinį krūtinės daiktą, kuriam reikia deimantų 🙄 Man tai nelabai rūpi ir nerandu x, kad jį aplenkčiau. Aš esu susierzinęs.
Pasibaigus renginiui negalite teigti, kad esate neprisijungę prie interneto, o tai erzina žmogų, manau, kad turėtumėte būti dėmesingesni žaidėjams, kurie ne visada prisijungę
Jei toliau rodysite skelbimus, kol aš žaidžiu žaidimą. Aš pašalinsiu žaidimą. Nes šiaip jau žiūriu reklamas, kad gautum daiktus. Ar tau to neužtenka? Turėtumėte tai pataisyti
Baigiau vieną iš nemokamų salos reikalavimų, bet dabar sakoma kitaip. Aš praleidau daug laiko tai darydamas ir dabar tiesiog noriu ištrinti programą. Tikrai maniau, kad tai teisėta, bet dabar tai tiesiog atrodo kaip apgaulė.
Suteikiu šiam žaidimui 3 žvaigždučių bc, šiuo metu mano žaidimas tik įkeliamas ir įkeliamas, kol aš dalyvauju žaidime, aš negaliu kovoti, nematau savo drakonų ir jei paliečiu kokį nors įvykį, jis sako, kad įkeliami papildomi žaidimai prašome palaukti.taigi prašome socialinio taško pataisykite šį dalyką bc, turiu 95 drakonus 4,3 mln. aukso ir 3,2 mln. maisto jau daugelį metų. Man patiko mūšiai su puikiais drakonais, jie visi yra lvl.25