Post by naifitinweto on Feb 16, 2022 6:30:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χωρίς διαφημίσεις ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2 2022 version ▞▞▞
Το μισώ αυτό το παιχνίδι, βρες έναν τρόπο να το βελτιώσεις
Εεεεεεε μας πριξάτε με τις καμερες τιποτα δεν εξει ουτε καναν παπου ουτε καμερες
Ο ξάδερφός μου μου είπε ότι σε παρακολουθούν στην πραγματική ζωή, κάτι που είναι τόσο ανατριχιαστικό
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι..Αλλά.Από πού μπορούμε να πάρουμε φαγητό..Πρέπει να δώσουμε στην πραγματική μαμά λίγο φαγητό στο παιχνίδι.Πόσο κακό είναι.Δεν μπορούμε να πάρουμε φαγητό αν δεν δώσουμε τα πραγματικά μας χρήματα. παιχνίδι..
Πολύ ωραίο παιχνίδι 😊
Βλακεία και πολύ βαρετό ... δεν έχει και πολλά πράγματα να κάνεις!!!!
Ναι, αυτό είναι το γεγονός ότι έχετε μια καταπληκτική εμπειρία σε αυτόν τον κόσμο της ζωής στην παγκόσμια κλάση που μπορείτε να δείτε από τους φίλους σας με διαφορετικό τρόπο και να είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας είναι ένας καλός φίλος ή ένα άτομο που έχει πολλούς φίλους με την οικογένειά σας στο σπίτι ή στο σπίτι σας
Ωραίος! Αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να προσθέσετε μερικά ακόμα παιχνίδια😇😇😇 σαν να φυσάει το κερί, να τρώτε φαγητό... κ.λπ.…Σας προτείνω να προσθέσετε περισσότερα διασκεδαστικά παιχνίδια όπως αυτό...😃😃😃😕😃😇 😇😇😇😇😇......ίσως μπορείτε να φτιάξετε το Ginger 3... με περισσότερες επιτυχημένες ιδέες!🙋🙋
Trojan War: Rise of the legendary Sparta ስልት lrn
Νομίζω ότι αυτή η εφαρμογή είναι υπέροχη επειδή αυτή η εφαρμογή, είναι σαν να φροντίζεις μια πραγματική γάτα αλλά έξω και μου αρέσει αυτή η εφαρμογή επειδή έχει όλα τα ωραία πράγματα
Δουλευει άψογα
Loding πολύ αργά. Δεν μπορώ να παίξω αυτό.
Δίνω δύο αστέρια αυτό δεν είναι βαρετό να κάνω τίποτα ακόμα 🙄🙄🙄
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι και κάθε μέρα κάθε μέρα μιλούσα αλλά δεν είναι εκεί, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι στρογγυλοποίηση και δεν παίρνει ένα μήνα ξεκινά με το tikli το διαγράφω
Είναι εντάξει, μου αρέσει, αλλά είναι πραγματικά βαρετό. Προσθέστε επίπεδα ή κάτι επιπλέον για να είστε ακόμα πιο διασκεδαστικοί
Πάρα πολλές διαφημίσεις που στοχεύουν στο να κάνουν τα παιδιά να εγκαταστήσουν λογισμικό
Η Funneh και τα παιδιά ήταν λίγο πιο χαλαροί και λίγο ανακούφιση για μένα και σίγουρα θα απολαύσω την υπόλοιπη μέρα και ελπίζω να απολαύσετε το ταξίδι σας με την οικογένειά σας. δεν θα χάσετε την ευκαιρία να ξαναέρθετε σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους και τους φίλους και συγγενείς για τα γενέθλιά σας, καθώς και σε μερικούς μήνες και μισή προκαταβολή για μια αγκαλιά γενεθλίων για τις επόμενες δύο εβδομάδες με την οικογένεια. και είστε ένα καλό μέρος στην οικογένεια και δεν θα χάσετε ποτέ τις διακοπές και την οικογένεια
Mu arese poli
Αυτό είναι πολύ αστείο παιχνίδι
Αν το πρόβλημα σας είναι ότι οι διαφημίσεις σας κλείνουν το ίντερνετ!!!
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο κακό. Υπήρχε ένα μισό αστέρι θα ήμουν χαρούμενος. Μισώ αυτό το παιχνίδι
Poli oreo o ginger einai fatsla
Είναι ωραίο παιχνίδι για να παίζεις όταν βαριόμαστε
Πάρα πολλές διαφημίσεις για παιδιά
το λατρεύω lol
Εντάξει καλό είναι
Super χαλια
Εχει καυι που δεν εχουν τα αλλα
Τα σορτς αντίθετα από αυτό είναι ο πιο σημαντικός από αυτούς τους τρεις λόγους για να έχετε ανοιχτό έμφραγμα σε λίγες εβδομάδες ή ημέρες ή μήνες ή ημέρες της κανονικής ζωής και αισθάνεστε λίγο στις 6 το πρωί μετά τον πόνο του στομάχου και του πονόλαιμου και πονόλαιμος και πονόλαιμο που προσπαθούσα και δεν ήταν δυνατό.
δεν είναι πολύ καλό...
Το λατρεύω, αλλά δεν μπορεί να λουστεί και να κοιμηθεί, αλλά έχει πολλές διαφημίσεις
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ πολύ πολύ φτωχότερο παιχνίδι που δεν έχω ξαναδεί δεν μου άρεσε επίσης να δώσω 1 αστέρι😖😖😖☹☹☹
Αυτό είναι ακριβώς σαν talking tom που είναι διασκεδαστικό και ένα από τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα ποτέ, αλλά το talking ginger είναι πολύ βαρετό.
Μαλακια
Είναι ωραίο αλλά πρέπει να κατεβάζεις παιχνίδια uhhgg
Έχει δίκιο αυτή ή αυτός παρακολουθείται εάν κάνετε εργασίες on feed και ανοίξετε το παράθυρο αν κοιτάξετε προσεκτικά βλέπετε ένα κόκκινο λαμπερό κρανίο ματιών 💀 και αν το κάνετε αυτό και δεν κλείσετε το παράθυρο, το κρανίο θα σας καταγράψει και σε τρομάξει και θα σε βάλει σε ένα κλουβί 😨
Ybygggtgtyyggrrfa ftttttttgygg μπορώ να κάνω ότι δεν έχω πολλή δουλειά να κάνω ότι δεν έχω
δεν είναι τόσο επαγγελματικό όσο το tt2 δεν μου άρεσε που δεν υπήρχαν πολλές αλληλεπιδράσεις και μπορούσες να βαρεθείς γρήγορα.l
στο παιχνίδι μου αρέσει να τρώω τζίντζερ
Είναι καλό που μπορώ να δω πώς να έχω την ευκαιρία να δω όλο τον χρόνο.
Δεν θέλω να δώσω πρόσβαση στο μικρόφωνο. Αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς. Είμαι πολύ προστατευτικός για το tablet μου να χακαριστεί ή να με καταδιώξουν. Επίσης, έχω ακούσει κακές φήμες για αυτήν την εφαρμογή. Δεν προτείνω αυτήν την εφαρμογή.
Τι γελοίο παιχνίδι είναι πολύ εκνευριστικό
Αυτό το παιχνίδι είναι κάπως διασκεδαστικό, αλλά το πιο πολύ που μου αρέσει είναι ότι όταν έδειχνα στη μικρή μου αδερφή τζίντζερ, της έλεγα "αν φάει και τελειώσει, χάνεις" τότε θα έτρωγε
Πόλη κλ μου αρέσει
είναι πολύ ενδιαφέρον
😨👴👿😭
αυτό το παιχνίδι δεν έχει νόημα γιατί ουσιαστικά δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ. προσθέστε δωμάτια και άλλα πράγματα για να κάνετε πραγματικά….
ωραίο παιχνίδι για το παιδί το εφέ παιχνιδιού του παιδιού που μαθαίνει τα χρώματα του ονόματος κ.λπ.
Έχει κάμερες απλά εφτιαξαι και δεύτερο και έκανε λίγο πιο σκούρα τα μάτια για να μιν φένατε ο γερος
Talking Ginger 2 Divertisment trg
Απλώς τέλειο